Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljusets ankomst

Var inte rädd för mörkret
det är bara avsaknad av ljus
en liten tid tror det sig råda
men i evig skugga ska det bo

Ett behagligt sken som inte bränner

nalkas

skrider nämre



återkomsten är snart här











Ljusår som får julinätter i Kiruna att blekna
Strålar som separerar gott från ont
Lux i överflödande glädje
värmande innifrån
smältande bärriärer av all oförsonlighet
Levande ljus vi väntar Dig




Fri vers av Ljuv
Läst 390 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-10-31 19:40



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Häftigt-exakt samma början som min.
En underbar dikt!
Du skriver såå bra!
2008-10-31
  > Nästa text
< Föregående

Ljuv
Ljuv