Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kain och hans ovalige bror

Där på ängen

Visste lillebror om vad som skulle ske

såg han det sannolika hatbråttet i sin älskade brors ögon innan det skedde?

hade han reda gjort upp med möjligheten

Trots avundets bittra andedräkt gick han iväg ut i ödemarken

och nu var lämnar det oss, när Kain frodas och knappast någon är beredd att ge sitt liv för någon så mycket vackrare




Fri vers av Ljuv
Läst 400 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-11-01 09:57



Bookmark and Share


  "Silver" VIP
"hade han redan gjort upp med möjligheten"

Intressant, delvis annorlunda perspektiv på den här händelsen. Gåtfull slutrad, "så mycket vackrare" - flera tolkningar möjliga.
2008-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Ljuv
Ljuv