Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...ny titel


I tingel-tangelvärlden

 

 

I en förytligande värld
sjunker guldkornen

till botten




Fri vers av Rachel Roth
Läst 340 gånger
Publicerad 2005-08-07 16:20



Bookmark and Share


  Smultris
Dina ord känns riktigt sanna här...*Ler*
2005-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth