Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ofattbar glädje

Tänk att jag skulle komma så nära dig
min roll i ditt liv kom att bli stor
Jag bar dig innan du fanns
Jag får så härlig respons av dig
Innerligt vacker - du fyller mina rum med glädje
Du får min tid att le, skuggorna flyr där du tar dig fram
Vi når varandra ordlöst, aningslöst och i andräktig förundran
Vi talar kärlekens språk och leken tar alltjämt nya turer
Dansa med mig så att "pinnarna" yr
Fånga mitt hjärta som jag fångat ditt




Fri vers av Ljuv
Läst 376 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-10-25 02:02



Bookmark and Share


  Maria T
För mig är det ditt lilla barn du skriver om
Innerligt vacker dikt
2008-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Ljuv
Ljuv