Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tror ni jag är död

 

tror ni jag är död
så tror ni fel

liket lever!

känner lustar
smärtor
vresighet och sorg
 
än så länge
går jag ovan jord
och är besvärlig nog

än en tid
jag säger till
när ni kan börja sjunga psalmer
 




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 244 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-10-25 02:26



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Liket Lever, som ett underbart band hette.

Livet leker...

Fortsätt vara besvärlig. Sådana människor behövs i detta land.
2008-10-25
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger