Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höstlöv

Nu svämmar gatorna åter över,
höstlöven frasar under vandrarens fot
livet tycks stå inför eftertanke och förväntan
återblicken dröjer kvar i minnet:
Vad finns kvar av spunna drömmars tråd
som vävdes under solens heta strålar,
vad blev kvar när skörden bärgats och
sommarnatten dallrade av dofter.
Gud talade i skönhetens tystnad, mitt
ibland sprakande högsommarfärg...
" Kom mitt barn Jag älskar dig "




Fri vers av palle
Läst 312 gånger
Publicerad 2008-10-25 09:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

palle
palle