Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Idag bjuder jag på fest

Till äran för min äldsta
först födda son som
redan ska fylla tjugofem

Vad åren flyger iväg
känner det som det
var idag jag låg och
kämpade för att mitt
första barn skulle få
komma till världen

Vad åren har runnit
iväg och man känner
sig jätte gammal plötsligt
när man ser att även
barnen är vuxna

Så idag så blir det fest
på smörgåstårta och
lite annat tilltugg så
grattis nu min vuxna son
som ändå alltid kommer
att vara liten för mig




Fri vers av Ann-christin
Läst 335 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-10-25 10:03



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Grattis!
Önskar er alla en angenäm samvaro.
2008-10-25

  anits VIP
En trevlig dag önskar jag dig
lycka till med festen
2008-10-25
  > Nästa text
< Föregående

Ann-christin
Ann-christin