Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tre

Dina tre små guldlockade pojkar,
dina tre Bockarna Bruse,
dina tre Tripp Trapp Trull,
kan lätt bli tre små grisar.




Fri vers av Daybreaker
Läst 209 gånger
Publicerad 2005-08-07 17:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Daybreaker
Daybreaker