Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När livet har gått i stå

 

Du vet

det är ju sådär ibland att man bara står och stampar på samma fläck. Det känns som att springa på rullar som bara rullar vidare och man kommer ingenstans hur mycket man än springer. Eller som att gå baklänges i en rulltrappa, lika fort som den rullar.

Mailar och mailar och har visningar OCH springer på visningar själv, men det är såååå TRÖGT.

Om man nu har bestämt sig för att försöka byta lägenhet så orkar man ju dessutom inte hålla på och fixa i den man har OCKSÅ, mitt i allt. Jag menar man skall ju ändå jobba, handla, laga mat, diska städa och träna, jag allt det där vardagliga helt enkelt!

Ibland blir man missmodig och ledsen, det är ingen idé, jag ger upp! Men den här gången SKA jag inte ge mig! Fan så svårt att hitta motivationen gång på gång, bli nedslagen till marken och resa sig igen. Gång på gång!

Livet må ha gått i stå men jag står fortfarande!




Prosa (Prosapoesi) av Lena Krantz VIP
Läst 296 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-10-25 11:37



Bookmark and Share


  korpfjäder
Det är väl sådär med livet. Man faller och reser sig. Och upptäcker att man står kvar fast man fallit.
Att byta bostad mitt i livet är ett äventyr... jobbigt är det att såsmåningom upptäcka vad mycket man samlat på sig. I onödan. och nödan.
2008-10-25

  lyckeli
You go!
2008-10-25

  Mona*
Känns igen. När man inte får tid för sig själv. Så fort man försöker sätt en liten pinne in i hjulet. Tids nog kommer livet igång igen.
2008-10-25

  पिWhite Eagleॡ gästas av &#

..lyssnar på jazz, smuttar kaffe & stryker såsiga tankar, viker morgondisiga gäspningar


känns igen det där ibland, att stå i Stå, springa runt med eviga fötter i ett ekorrhjul, men som sagt, rätt som det är; är man ute och igång igen :)
2008-10-25
  > Nästa text
< Föregående

Lena Krantz
Lena Krantz VIP