Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Doften

Doften förlåter allt det onda.
Som blicken brände in kärlek i mitt bröst.
Helikopterns rotorblad snurrar - surrar,
ovanför mitt huvud.

Men helikopterkroppen sprängs
i samma ögonblick som blicken dör.

Doften dog den dagen
och den har inte återvänt sedan dess.




Fri vers av Daybreaker
Läst 216 gånger
Publicerad 2005-08-07 17:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Daybreaker
Daybreaker