Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillträde förbjudet

...Till min själ
för dig som vill förminska den
till dig som vill förstöra
och förgöra
eller kränka




Dörren är vidöppen
mitt hjärta är stort
för dig att smälta samman
för dig som låter mig växa




Övriga genrer av Vilsen Annette-hittar vägen
Läst 354 gånger och applåderad av 21 personer
Utvald text
Publicerad 2008-10-25 13:34



Bookmark and Share


  Havsbris
Bravo igen och grattis
för placering ;o)
nära mig ahhahahh

5*****
2008-10-27

  © anakreon VIP
Det mesta är redan sagt så jag instämmer och applåderar.
Carl-Erik
2008-10-27

  Lejonhjärtas poesi
Innerlig styrka i poesin och somliga människor ger positiv energi liksom du medan andra tar och förgör, klokt tänkt.
2008-10-26

  coffe
vilken känsla, enormt stort

Frihet att få växa,
stort

//c
2008-10-26

  Ola Rydberg
vackert
2008-10-26

  Havsbris
vännen ;o)

grattis för platsen
och stjärnan, så värd
du är!!

Njut bara... som jag
njuter att se dig prisad
som skas

kram ;o)
2008-10-26

    tramp
vackert skrivet !
2008-10-25

  thyra
Fina starka tankar! Väl skrivna!
2008-10-25
  > Nästa text
< Föregående

Vilsen Annette-hittar vägen
Vilsen Annette-hittar vägen