Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Abstinens


Du
slinker omkring mig
köldvindande
frost
kräver mitt ord

Blixtrande
gav du röst åt mig
flyende bitter

Stenen
vände min grav
och ropet
kastade mitt namn
i bitar

Du
darrar inom mig
frossbruten
hetta
låter mitt ord

och jag kräks all din kärlek
inom dig
och äcklas av stanken

Vem är du som stannar mitt hjärta
och finner mig död
ännu i livet
inte ville du mig

Du
som väcker stenarna
som människor förfrusit
sina tankar

glömde du smärtan
när du smekte
och gick?




Fri vers av halmstrå
Läst 227 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-10-25 14:25



Bookmark and Share


  Kristina Wallbing
Du skriver skriver så det gör ont, ända in i märgen. Livets smärta bär vi som ok, vi kommer inte ifrån det. Men aldrig mera är vi ensamma under oket.
2008-10-25
  > Nästa text
< Föregående

halmstrå
halmstrå