Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag vet, titeln är bäst....he he


Girigbukar och annat skrymt

 

 

Sitter och väntar på bättre tider

en annan tid

ett annat liv

eller inte

var det väl bättre förr

 

Sitter på era feta arslen

girig

bukar

med stora

 

 

magar

 

 

Någon gång

går 

börsen

upp

innan den  

går ner

 

Men någon smörjer kråset

hackar

inkråm

stuffar kalkon

oljar hönan

 

 

 

 

eraStorabukarTaera

ochKöruppDemnågonannanStans

 




Prosa (Prosapoesi) av Lena Krantz VIP
Läst 250 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-10-25 14:39



Bookmark and Share


  Njord
Ja du har rätt
2008-10-25

  Eaglemountains VIP
Där satt DEN!!!
2008-10-25

  Havsbris
hahahhahah

du är bäst, så rätt
så rätt, stackars,
men att vänta
är inte våra grej, eller
hur?? hahahahha
2008-10-25
  > Nästa text
< Föregående

Lena Krantz
Lena Krantz VIP