Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
inte att förväxla med spår som spår ^^


Spår

 

~

och när vi lämnar dem

grenar

 

 

 

för dig är

trädet att sitta under

utposten

 

 

skyddas nära tätt

skugga

 

 

för mig att 

höra

 

 

 

växa

 

 

 

 förgrena

 

 

 

förena

går du med mig då

~




Fri vers av Pot Pourri
Läst 182 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-10-25 15:21



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Utsökt skirt och målande beskrivet fastän det var lite för mycket radbryt och mellanrum således så
2008-10-25

  Eaglemountains VIP
vackert skrivet.....
2008-10-25
  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri