Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Seriös serie segrar !


DAGENS ORD ! (2)

BARMHÄRTIGHET !
Ett uttryck av humanitet
som formar solidaritet
med människovänlig ihärdighet
En evig kärleksfullhet
som, i sin fullkomlighet
motverkar snarstuckenhet
och aggressivitet
genom sin vänlighet
och outtröttlig fredlighet
riktad till en bred menighet
med hopp om enighet
som räcker i all evighet .......

---------------




Fri vers av Mats Henricson
Läst 174 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-10-25 16:34



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
Ett starkt ord, som innehåller så mycket av det goda.....
2008-10-25

  aol
så sant bravogillas fortsätt så
2008-10-25
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska