Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett steg till


ett litet steg
såja
och så tar vi ett till
det går så bra
duktig kropp
snart är vi framme
ser du ogräskanten där
där är det
åjo du orkar
det gör alla!
res dig upp
sådärja
då går vi igen
ett steg
ett
litet
till




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 223 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-10-25 20:01



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Får mig att tänka på filmen "Baby Steps".
Men det handlar ju om det: "Step by step", som Carola sjöng.
2008-10-25
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger