Vi såg

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi såg




DIG

 

Vek som

Nuytslagen kungsängslilja

Stammen böjligt klen

I vårlig frysen vind

 

Vi ville plocka

Sätta dig i vattenglas

På bordet för att

Ge dig värme stillhet




Fri vers av madigan
Läst 245 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-25 22:01



Bookmark and Share


  Yrre VIP
Å att jag fick ge Henne det.
Jättebra och värmande.
2008-10-25
  > Nästa text
< Föregående

madigan
madigan