Mitt liv är alltid mot" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mitt liv är alltid mot


NU

 

Under morgondagens stjärna

Silar livets blå sekunder fram

I vardags gråa timmar

 

Vinden genom hjärtats röda slag

Gör dagarna till strid i mörker

För stegen som ska ta mig fram

 

Högtidlighet blir då den stunden

Steg ska vandras över ängars grönhet

Mörkret fyllas av en sol




Fri vers av madigan
Läst 241 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-25 22:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

madigan
madigan