I min egen" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I min egen


Värld!

 

Så när jag kysst dig

Sista gången

Mina händer

Runt din hals

 

Alla orden

Som vi hade

Blivit sagda

Sömnen kommit

Oss till ro

 

Ska jag alltid minnas

Just den stunden

När jag inte 

Längre finns




Fri vers av madigan
Läst 309 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-10-25 23:05



Bookmark and Share


    Lily E.
jag får gåshud av dina ord...
2008-10-25
  > Nästa text
< Föregående

madigan
madigan