Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tick tack

 

 

Bara några timmar kvar

sedan ändras livet

 

rytmen som säger tick

säger sedan tack

 

tack för allt som gavs

och allt som skall givas

 

sov hur länge du vill

för dagen är ändå ny




Fri vers av Lena Krantz VIP
Läst 200 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-10-25 23:24



Bookmark and Share


    Nattviol
mmm
gillar det där med sovandet..

alla dygn borde innehålla
MINST 25 timmar!!

; )
2008-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Lena Krantz
Lena Krantz VIP