Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ruskigt


Hösten ruskar
Du krattar dina löv
Och kommer att kasta äpplen
Som blir över

Du kommer att försöka göra allt så fint
Innan vintern…. Vintern som förr la sej vit
Och vacker, redan i oktober
Nu kanske det blir bara några dar
Nån gång under vintern

Men städningen vill du inte komma undan
Liksom den som blir till våren
Allt löv och skräp
Ska bort

Frågan är mer
Hur ska du göra med skräpet i ditt inre
Ska de få finnas kvar
Och hindra den nya grödan, att växa




Fri vers av LassO
Läst 177 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-10-27 12:50



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Oerhört viktigt att städa i sitt inre och rensa sinnet.
Applåd och bokmärke.
2008-10-27

    ej medlem längre
bra!
2008-10-27
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO