Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Strandnära

 

~

resten av
ligger därborta

hakan i golv
hör du skvalpet

det blir som det blir
det kan ju kanske

medan båtar gunga bredvid

medan svaljet inte rymmer mera
allergin obefintlig

falsklarm
falsklarm
men det kliar mindre nu
försöker få ner det sista

sände knippe rosenbuskar från dammiga lagret


bytte taggar mot hullingar
som blev över
rötterna först rötterna först

tugga din mat väl
idissla kossa idissla


Tips:
Promenad i storm med vovvar överklassar
medan tungan tycker sitt
smackar vänster
höger smackar
minnen

Till reella bedömningar:
Känsla: nära
Känsla: Nära
Känsla: nÄRA

aldrig mer

 

som om det inte finns ankaren
men för guds skull hämta hem

krampar käkar
fallande hammare stolpsatt i grund
benstruktur bevisad tvångsmatad

 

funktion
Tag Din Haka och Gå


förövrigt
så enkelt det var och ja känsla är nära


kort och ja den sätter sig i minnet för ordens skull
så äkta medan andra tappar hela kryddburkar

äkta är bara en viskning om skeppsbrott

och tar till mig in som Verklighet som vrider om
visar bara på båtars förmåga att gunga


vraken går att flyta på


genast råder;
"AGERA om
o m,  Om, O m, OM..... o    m      det är möjligt?

eller som om

men det kan inte ligga
sås på potatisen
så ja

Jag Är

Pinpointat fokus, och det behövs inget mer för
framfart är buret av strömmen
bakströmmen

dyker då
medan resten ligger därborta

 

vrak går att flyta på
hörs inte under vatten

och där går solen upp

~




Fri vers av Pot Pourri
Läst 158 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-26 06:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri