Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Svengelska, ibland bara blir det så - (men .. nån sa jag måste gå ut och bli kär :P sicken orm.. kom och krama mig då så jag vågar ta det där jobbet!)


Hissssssskötaren

~

           nedstigning
gruva

klaustro
jag tror det

nervös ryckning avslöjar hissvaktens
hemlighet

står där och vet
kamikazevet

varför hindras inte måsten
när bäste visste allt

njutning kallad sadism
kallas bara realism

in facto
access arm of then

when the moon's no more
the turn may seem
yesterdays shore

no
nomore of days before
nomore pickups on the road

och ute ropar gåsen
mer smör i såsen vännen
mer smör i såsen

våren är snart här och
gruva sig gör man

frivilligt

~




Fri vers av Pot Pourri
Läst 153 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-10-26 08:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri