Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DU ÄR ALDRIG ENSAM I TANKAR

 

 

Någon tänker på dig




 

 

Du är redan saknad

av Någon




Fri vers av bögpoesi
Läst 358 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2008-10-26 09:58



Bookmark and Share


  Elisabeth VIP
Fint uttryckt i sin enkelhet.
Tänker så ibland när känner mig blue, att jag är värdefull för någon annan. Då känns det nästan bra.
2009-02-24

  Pytti
Vackra viktiga ord
Jag blir varm
2009-02-12

  Mygg
Få ord som säger mycket! Vackert och trösterikt!
2008-11-10

  Mygg
Få ord som säger mycket! Vackert och trösterikt!
2008-11-10

  Rosen VIP
Skön tanke...fyller mig liksom...
träffsäker!!
2008-11-04

  Bibbi VIP
Helt underbara ord...som balsam för själen idag.
Tack Jamin!
Bokmärke.
2008-10-26

  Quasimodo
Så kort och så bra, innehåller allt i att vara och finnas !!!!
2008-10-26

  friheten
Underbar skriven!
2008-10-26
  > Nästa text
< Föregående

bögpoesi
bögpoesi