Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är den jag säger godnatt till...

DU är den jag säger godnatt till.

När jag sluter mina ögon för natten
låter jag ditt ansikte mjukt träda fram under mina
ögonlock.
och jag somnar och sover gott
så länge du finns i mina tankar.

Du inspirerar
skänker mig glädje
du ger mig kraft
att orka ta tag.
Du fyller mig med känslor
och får mig att längta och leva.

Jag gör allt för dig
och finns alltid här...
ställer upp för dig precis
som du ställler upp för mig.

Men jag tänker inte tränga
mig på även då mitt jag ropar efter dig
längtar och saknar...

Du har rätt till din tid
till de saker du vill göra
till de du vill umgås med
när du vill...
och så ska det vara...

Du vet....
jag finns här
om och när jag behövs..
för dig..





Övriga genrer av JoLu
Läst 341 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-10-26 10:49



Bookmark and Share


  Sladjana Zubcevic
Underbart skrivet.
2008-10-27
  > Nästa text
< Föregående

JoLu