Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sicken osedvanligt dyster dag

 

Grått grått grått

november, ack november

 

Du nalkas, du vankar

allt närmre

 

men varför gråter du redan idag?

 

 

 




Prosa (Prosapoesi) av Lena Krantz VIP
Läst 235 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-10-26 11:34



Bookmark and Share


  papessa
kanske för att det är söndag så man får vara hemma och städa...
2008-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Lena Krantz
Lena Krantz VIP