Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

som om regnet aldrig fanns

 

~

och när man inte längre vet vad det är
är det ganska svårt att
förstå något alls

för jag minns bara suddiga konturer
när molnen kröp in

leendens tappade ögon
hann inte med att hämta upp

 

men jag vet att jag såg

ser och kommer att se
allt det vackra

 

är där


idag gör hösten frivolt
om sig själv

molnet redan hav
Eremiten gått däröver

och när man inte längre vet vad det är
är det ganska svårt

att förstå något alls

~

så jag hör förgånget

vet vad det är
men förstår det inte
kan man


det är där ande möter hjärta och frivolten slår till
man står handlingsförlamad
verkligheten stämmer inte längre

vill man vill man ej
och liv passerar revy över daggen

när språket mist sin betydelse sker inga mirakler

dom är
och man står där handlingsförlamad

 

hör förgånget

~

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 181 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-10-26 12:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri