Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med inspiration från Nattfursten...även om detta bara är en lätt dråplig historia och inte något porr.

 




En ofurstlig sexdebut

 

Hon undrade så, hur ÄR det egentligen, det här med sex? Imorgon skulle hon träffa han med stort H i sitt liv och det låg i luften, NU skulle det hända. Alltså frågade hon en kompis som hon visste hade haft sex och faktiskt mer än en gång i sitt unga kvinnoliv. En tillräckligt erfaren människa att fråga alltså.

-Ja, ibland är det som om himlen exploderade men ibland är det mer som en suck, sa den erfarna kompisen.

Kvällen kom och efter prat och kel gick de upp till hans hotellrum. Nu skulle det ske! Hon var naturligtvis väldigt nervös och rädd för att göra fel och spänd som hon var kände hon inget särskilt. Det var ingen himmel som öppnade sig och då tog hon till den andra möjligheten till att visa hur mycket hon uppskattade det som pågick.

Hon suckade. Han slet livet ur sig och där låg hon och suckade!

 

Det märkliga är väl kanske att han ville träffa henne igen! 

 

 

 

 




Prosa (Prosapoesi) av Lena Krantz VIP
Läst 292 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-10-26 12:54



Bookmark and Share


  korpfjäder
Inte helt lätta saker det där du....
2008-11-03

  aol
gillas verkligen
2008-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Lena Krantz
Lena Krantz VIP