Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vardagsnjutning


Jag tar lite glass
Och njuter
Jordgubbsgräddglass
Vill du ha med? ;=)
Kaffe till, naturligtvis

Njutningsfullt får den lite smälta
Glassen, rinna ner i halsen
Där den liksom ger en slags oral
Gyllenvit stund
Med mersmak…

Det enda som inte är bra
Är ”för mycket”
Som i så mycket annat, här i världen
Annars, en av vardagens ”små”
Höjdpunkter, ta vara på dessa




Fri vers av LassO
Läst 207 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-10-28 07:58



Bookmark and Share


  karenina VIP
rätt, det lilla blir det stora, man skall ta tillvara varje liten stund av njutning. nu tror jag att jag får knäppa på bryggaren och skopa upp lite glass :-)
2008-10-31

    ej medlem längre
Låter gott, ja visst ska man ta vara även på det lilla.
2008-10-28

  anits VIP
Fint skrivit, det gäller att ta
vara ljuspunkerna i vardagen
och försöka njuta av den stunden
2008-10-28

  Larz Gustafsson VIP
Ja, det är väl den enda orala njutningen som är överkomlig för mitt vidkommande.
2008-10-28
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO