Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ska det vara, så SKA det......


DAGENS ORD ! (3)

CICERON !

Att va´ en ciceron
är att hjälpa
någon någonstans

Att va´en ciceron
är att berätta
VAR det finns en chans

Men LIVETS CICERON
VEM är det ?
Svårt att besvara
MÅNGA kandidater

För denne Ciceron
är ju ciceronernas CICERON
i evighet
Har Mycket att Ansvara
för, får ej ha några "olater"

GUD kunde va´ en,
passar en del
men INTE alla

JAG VILL nog , till STOR del
men det kan bli FEL
VILKA skulle palla (?)

Fast jag kan va´ en "lokal ciceron"
försöka leda Er här på "rätta vägar"
Kaxig e´ jag, tar mig ton
fast go ´ , jag mig detta "plägar"

Vi får , TILLSAMMANS, söka
efter Livets Ciceron
som kan GODHETEN föröka
ge oss en VÄRLD i "KÄRLEKSVERSION" !!!!!!

---------




Fri vers av Mats Henricson
Läst 257 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-10-26 13:53



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
Skickar en hälsning till den lokala ciceronen och hoppas han får en bra kommande vecka i arbetet med att leda och fördela.....
2008-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska