Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svarta sjukan

Jag är helt sverjerig

från topp till tå
gul och blå

Jag är stolt för mitt fädernäs land

För de som hatar
får jag blodad tand

Jag skriver enkelt så att alla ska förstå
även de med stålhettor på





Den svarta sjukan drar in över oss
Billiga frisyrer skaffar dom sig
En epedemi av oförmåga att bry sig om dom som mist sitt hem
Hakkors under hakan dinglar som bevis på bristande historiekunskap
Hemsidor med propaganda skaffar dom sig
Men ingen vågar visa sina ansikten

Jag är svensk, modig och givmild




Fri vers av Ljuv
Läst 344 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-10-26 20:02



Bookmark and Share


  Maria T
Fint att du är sverjerig
stolt, modig och givmild
2008-10-28

    ej medlem längre
Härligt att även denna sidan representeras i skrift!
Snyggt gjort och formulerat..
2008-10-26

  coffe
underbar och vacker..tack för att du delar..c
2008-10-26

  Svartsilver
Jättebra !jag blir glad över din dikt
2008-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Ljuv
Ljuv