Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fången

Just som jag förstått
att kemin är en fantasi

Som jag skapat
i brist på verklighet

När jag äntligen förkastat dig
och sökt skydd i en annan sanning

När jag lämnat besvikelsen bakom
Och skapat en ny magi

Då möter du mig plötsligt
i min nya sfär

Med ett simpelt leende
Raserar du allt jag åstadkommit

Du håller mig i ett järngrepp
Med endast en blick är jag fast.

Och magin jag just skapde
Har nu förvandlats till tomhet.




Fri vers av Ung_dam
Läst 447 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-10-26 16:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ung_dam