Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gammalt minne 2

Tillsammans
Det känns som att våra själar
Har samma ursprung

Värme och Härlig Kemi

Underbara ögonblick

men någon gång kommer det till sin ände

så tar stunden slut

Vi skiljs åt med endast en kram
och några torra ord

Därmed slits jag bort från Behaget

Slungas ut i Ensamheten

Allt blir så fruktansvärt kallt igen

Och jag undrar så hur du bär dig åt
för att inte frysa.




Fri vers av Ung_dam
Läst 478 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-10-28 19:58



Bookmark and Share


  Don Michael
Det slutet var jättebra! Gillas!
2008-10-29
  > Nästa text
< Föregående

Ung_dam