Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kyla

För ett ögonblick
Tappade jag masken

Min blick
blottade min själ

Naken
Blev jag lämnad

Det du vill ha
Fick du trots allt

Det vet vi båda
Att det inte är mig

Endast vetskapen
Om vad du kan få.




Fri vers av Ung_dam
Läst 581 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-10-27 18:30



Bookmark and Share


    JoLu
fint formulerad och med ett igenkännande
ämne som berör..
*applåd*
2008-10-27

  Just Emotions
mmm kan bara säga att jag älskar denna!! snyggt!
2008-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Ung_dam