Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad vill du?

Jag vet inte vad du ser
När du tittar på mig
Men nog måste det vara något
För du tittar ju så mycket

Kanske är det mina sår
Som fascinerar
Alltså de i själen
Som du sluppit

Från dina vackra drag
Är det svårt att hålla blicken borta
Men varför ska jag unna dig
Att vara som alla andra

Kanske tror du
Att jag finns här för alltid
Lika ensam
som jag alltid varit

Men ifall du inte
vandrar vid min sida
Kan du inte veta
Vad jag finner på min väg




Fri vers av Ung_dam
Läst 533 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-10-30 19:26



Bookmark and Share


    JoLu
nickar instämmande i textens sista stycke..
*applåderas och bokmärks*
2008-10-30

  clueless
Superfin läsning/Clueless
2008-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Ung_dam