Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gammalt minne

Så är vi här på nytt
Men tiden är inte längre densamma

Rädd för att skadas vill jag dra mig undan
Men din dragningskraft är för stark

För stunden får jag också njuta
Känna mig som en del av ditt liv

Vetskapen om tomheten imorgon
Lägger jag åt sidan

och hoppas detta ögonblick varar för evigt




Fri vers av Ung_dam
Läst 631 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-10-28 19:54



Bookmark and Share


  LePenseur
Ja, du beskriver hur det känns, det där. Träffande.

Kanske ska få bort stor bokstav i början av vissa rader? Om du skriver i word, går det att ändra, kommer bara inte ihåg hur, just nu...
Det ger ett bättre flyt i alla fall, om det bara är stor bokstav där det börjar ny mening, eller liknande...
2008-11-05

    ej medlem längre
En erfarenhet som delas av många ...
2008-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Ung_dam