Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ruttnad

Glorian slocknade
Då illusionen sprack

Luften
fylldes med Obehag

Som trängde sig ner
i mina lungor

Odören var välbekant
Ogenomtränglig och tung

Det luktade sådär som
Endast verkligheten gör




Fri vers av Ung_dam
Läst 369 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-10-27 23:02



Bookmark and Share


  ¤Anne¤
talande text, sätter verkligen orden rätt
känslan ligger liksom och pyr precis ovanför
så bra!!!
2008-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Ung_dam