Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Historien med mycke stim

Historien om fittstimmet, enligt Stig Malm

Ja eller hans chaufför


De skulle nånstans och Stig satt och sa nåt
Då sa chaffören att, ”vänta måste släppa fram ledaren
I fittstimmet” först.

Det var Margareta Winberg, som då, var ordförande i
s-kvinnorna… som kom gående över gatan…
Sen återberättades den historien i olika varianter
Som nu

Men det ska visst vara så
Det roliga var när nyhetsuppläsarna skulle läsa upp ordet:
Fittstimmet!

De tog liksom sats innan, precis som om de skulle spotta ut nåt.
Och man låg nästan på golvet av skratt
För varje nyhetsuppläsning, den dan…




Fri vers av LassO
Läst 218 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-26 23:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO