Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

e-kontakt, dejting för singlar!

 

Klick klick

avancerad sökning

257 bara att plocka

 

Men varför kontaktas jag av

25-åriga knulltokar

eller 60-åriga likaledes

eller gifta som vill doppa

 

ser jag på nåt sätt desperat ut eller? 

 

 




Prosa (Prosapoesi) av Lena Krantz VIP
Läst 329 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-10-26 19:41



Bookmark and Share


  Svartsilver
Haha ja de är många pervon på jakt;-)Men det finns små guldkorn!
2008-11-12

  RogerIvan
Med en annons i ett kollektivt dårhus (internet) så finns det en viss risk att en dåre svarar. Precis som att en som svarar inte säkert är en dåre. Precis som att ingen desperat sitter och skickar meddelanden på internet.
2008-10-27

  Sanningsägaren VIP
Hahaha klockren
och ja, vi får nog erkänna
för oss själva att vi ser desperata ut
eller näe, de varken läser och tittar ju
de räcker med att vi är honor
så chansar det
det är klart de får napp
nån gång
massutskick rules! *asg*
2008-10-26

  papessa
trodde du att dom vill gå i skogen och ha picknick... hihi
2008-10-26

    Nattviol
nej
(det tror jag inte.. *S*)
men DE är vansinnigt
d e s p e r a t a!

ja, yeeesus..
har dock slutat förvånas,
man blir onekligen krass
efter att ha varit med
ett tag i dagens
cyberdating!
2008-10-26

  *Yezze*
ja du, har oxå funderat på varför man får en massa konstiga förslag hit och dit
2008-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Lena Krantz
Lena Krantz VIP