Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Floder inifrån


När hjärtat svämmat över

rinner sorgen ur ögonen

som för att lätta på trycket

Försöka frilägga klaffarna igen

men det tar tid

Hur mycket tid har ett drunknat hjärta?




Fri vers av HQ
Läst 478 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-10-26 20:05



Bookmark and Share


  genni VIP
"Rinner sorgen ur ögonen"
fastnar för dessa ord...
2008-11-02
  > Nästa text
< Föregående

HQ
HQ