Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är då allt mormors lilla tjej

Idag har jag varit till
mitt lilla charmtroll som
är mormors lilla tjej

Jag blir så glad av
detta lilla liv som
tagit mitt hjärta
till sitt lilla hjärta

Detta är verkligen
livets efterrätt och
det bästa man kan
få uppleva i livet
att få ett barnbarn

Så fort jag klev innan
för din dörr sträckte
du dina små armar
och skulle i mormors
kramgoa famn

Så lycklig är jag att
få vara mormor till
denna underbara
lilla tjej som gör
livet värt att orka
finnas villja leva vidare
trots min värkande kropp

Så nu ska jag njuta länge
på detta besök hos dig
min goa lilla tjej så ses
vi snart igen mormor älskar
dig




Fri vers av Ann-christin
Läst 327 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-10-26 21:01



Bookmark and Share


  anits VIP
Vackert till ett älskat barnbarn
2008-10-26

  Svartsilver
Så vackert och kärleksfullt!
2008-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Ann-christin
Ann-christin