Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag beundrar dig

Jag beundrar dig..

alltid i rörelse..spontanitet
i handling, i tankar..i skapande här och nu.
I känslor få förunnade anar kraften uti
som du...

Den som du väljer att släppa in nära inpå dig,
in i ditt innersta rum.
In i din värme och positiva styrka.
In i det underbara väsen som är du....

Är den jag kommer att avundas allra allra mest.













Övriga genrer av JoLu
Läst 265 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-10-28 18:19



Bookmark and Share


  Angeldust
Beundrar texten du skrivit,underbar!! kram Tinny
2008-11-01
  > Nästa text
< Föregående

JoLu