Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ta alla mina känslor,ta dem alla min vän, men säg mig vad kan bli din vinst?


För mycket av ingenting alls!!

Samvetet har dött. Hjärtat är nedsmutsat, av svart grov sand.
Själen finns där inne under allt skrot.Försvinn du värdelösa känsla.

Jag vill stänga av, så jag gör det jag trycker på off knappen
och så skiter jag i alla känslor ett tag.







Fri vers av MotherBitch
Läst 339 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-10-26 21:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MotherBitch
MotherBitch