Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mystiskt nära

Det gröna lövet ovanför mig.
Liv ifrån en annan uppfattning?
Och jag tror mig skymta ett leende längst in mellan grenarna
En röst som inte hörs,
ropar efter en kram.




Övriga genrer av pyre
Läst 301 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-10-27 01:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

pyre
pyre