Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland glömmer jag att det som jag behöver finns precis här


Jag tänkte

Jag tänkte på Livet
men Livet är så mtycket, så många olika tolkningar av Liv det finns

Jag tänkte på Universum
men Universum är så långt bort, så obegripligt stort och svälgande

Jag tänkte på Världen
men Världen är så ful, så falsk med all svält och död och missunnsamhet

Då tänkte jag på Dig
och det gjorde mig lycklig




Övriga genrer av pyre
Läst 423 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-10-27 01:44



Bookmark and Share


  Moa Paulsson
avslutingen var parfait. kling-klong - klockrent!
applåd.
2009-02-19

  HerrGlad
Åh, helt rätt tänkt.
Mycket fint.
2008-10-27
  > Nästa text
< Föregående

pyre
pyre