Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen skörd förrän sådden är säkrad - Totem Ant; Patience - För många 'arbetsnamn': "Mycket ska tvinnas i tomtens skägg: gröt och fundering och hönans ägg."
"Bjuda njutningens solros av en "kli&quo


"Vem satte stayups på strumpa röd?" eller "Vem snodde skägget på Tomten?"

 

~

det är i såna stunder hemma känns just hemma

när allt åter möter sig själv
när udda blir jämt
semestern är gjord
skägget är snott

när agg blivit skämt


när fasen gått hem
blomman satt frö

när lien gått svepande vall över ört

 

och de frön som kastats av egen vilja
i svaljet på ormens gap


säger: Fatta,



liv är förgängligt

vördas för egen kraft
bjuder sitt överskott

 

och vad det bjuds vet endast
fröet

~

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 224 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-27 04:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri