Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min älskade demon, du är mitt allt.


Till mitt allt

Den kärlek du ger
Den är besvarad
Jag hoppas du vet
Jag hoppas du förstår
Att du är mitt allt
Mitt liv
Min älskling jag ej vill förlora




Fri vers av Erev
Läst 411 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-10-27 20:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Erev
Erev