Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Krusgångar



Jag såg inga etiketter på krusen
Men en dag, så stod jag på tå
Och nådde en hylla till
Där stod ett annat krus
Med annan smak
Men….

Smaken lockade
Och jag ville ha mer
Ur detta berusande krus
Så mycket det kan
Ruska om, bara för att man

Bytte krus, en gång
Men smaken är
Ypperlig
Och man vill, som sagt
Bara ha mer….




Fri vers av LassO
Läst 150 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-28 00:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO