Varannan" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Varannan


Damernas!

 

Du räckte mig

Dina avhuggna ord

Som om jag ville ha dem

 

Jag hörde dem inte ens

Där dansbandet spelade

Guldbruna blundande ögon

 

Jag gled ut på dansgolvet

Uppbjuden av någon annan

I hans välkomnande armar

 

 




Fri vers av madigan
Läst 219 gånger
Publicerad 2008-10-27 21:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

madigan
madigan