Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är solskenet i mitt liv

Det är du min älskade make
jag måste visa min tacksamhet
med att få skriva vilken god
människa du är

Barnen kallar dig toffel ibland
ja ibland får du nog vara det
utan att du klagar men detta
gör du för mig när jag är i
dåligt skick för att orka med
mig själv och min själ

Men dagar jag mår bra så
skämmer jag bort dig mer
en väl det säger du till mig
att när jag lagar så god mat
dom dagarna jag mår bra
smälter du som smör

Men detta är mitt sätt att
visa min kärlek och tacksamhet
till dig för jag vet ju vad du
älskar det lilla och goda av
vad livet har att ge

Så du är mitt solsken i mitt liv
jag älskar dig och du är bara
min och det är jag så stolt
över att få vara bara din fru




Fri vers av Ann-christin
Läst 622 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-10-27 21:42



Bookmark and Share


  anits VIP
Så vackert till en älskad make
2008-10-27

  Michaela Dutius
Underbar dikt till din livskamrat!!!!
2008-10-27

  Maria T
Jag gråter glädjetårar när jag
läser en så fin dikt till en älskad make
2008-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Ann-christin
Ann-christin